Все Категории

Рейд Дайджест (19.05.23)

Рейд Дайджест (19.05.23)

Вітання, Рейдери! 

Вийшов вже перший епізод Raid: Call of the Arbiter, присвячений тому, як Галеку довелося прийняти непросте рішення в поворотний момент своєї історії. Продовжуйте дивитися щоб дізнатися до яких наслідків приведе його вибір. Також запрошуємо вас до перегляду Лору Героїв у грі, який ви можете подивитися, натиснувши на кнопку “Історія Героя”. Дізнайтеся ще більше про улюблених Героїв! А тепер давайте поглянемо на те, що зараз відбувається у грі. Представляємо вам новий Рейд Дайджест!

Raid: Call of the Arbiter - Гонитва за кодом

Кожен випуск Raid: Call of the Arbiter містить в собі секретний код, при введенні якого ви зможете отримати нагороди. Однак, маємо попередити, що через певні технічні обмеження, процес введення коду для iOS користувачів трохи відрізняється.  iOS користувачам необхідно буде перейти на сторінку https://plarium.com/uk/redeem/raid-shadow-legends/ і ввести код разом зі своїм Player ID. В той же ч ас  для користувачів Plarium Play та Android все залишається без змін і вони можуть ввести код в розділі “Гонитва за кодом” у вкладці "Call of the Arbiter" (не вкладка для введення промокодів). Майте на увазі, що система припинить приймати коди від користувачів незалежно від девайсу 1-го серпня. 

Ви можете знайти детальний гайд по Гонитві за кодом з ілюстраціями на нашому форумі (стаття англійською мовою): https://plarium.com/forum/en/raid-shadow-legends/979_lore-discussion/

Помилки та Виправлення

Хоча розширений фільтр продажу спорядження, представлений в оновленні 7.10, спочатку не працював, він був виправлений у версії 7.10.1. Також у цій версії були виправлені деякі інші помилки, такі як краші битв, якщо у команді є Торагі Жабопик або Руель Звіролов. Будь ласка, майте на увазі, що за автоматично продані Артефакти та Атрибути нараховуються турнірні бали та очки подій, навіть якщо бали події Дослідник Підземель не відображаються у вікні з результатом завершення бою.

Сети Артефактів, які надають їхньому власнику шанс накласти штраф під час атаки цілі (наприклад, штраф «Отрута» із сету «Отруєння»), іноді можуть накладати більше одного штрафу за атаку. Такі сети мають накладати лише один штраф за атаку, незалежно від кількості влучень чи будь-яких додаткових ефектів, які застосовуються під час атаки. Виправлення заплановано на наступне велике оновлення.

Live-Арена

Як ви вже, можливо, помітити, на даний момент пошук суперника у вищих Лігах Live-Арени може зайняти деякий час. Це тимчасовий наслідок того, що ці Ліги зараз недостатньо заповнені, тому грі може бути важко знайти відповідного по силі суперника серед обмеженої кількості гравців у цих Лігах. На відміну від інших Ліг, гравці у Золотих лігах можуть змагатися лише з суперниками із Золотих ліг.

Будь ласка, не нехтуйте спеціальними тегами для Героїв Live-Арени — Герої, позначені такими тегами, з’являються першими під час фази вибору Героїв для битви на Live-Арені. Уміння ефективно орієнтуватися у списку ваших Героїв може виявитися вирішальним, коли ви поспішаєте.

Відкриття Крипти Духів лісу вже близько

Що ж, можливо, ще не надто близько, оскільки ця Крипта відкриється приблизно на початку липня. Але якщо ви вже майже забрали найвищу нагороду, Лідію Повсталу, поспішіть, інакше вам доведеться проходити додаткову Крипту, щоб отримати цього Героя.

Турнір Кланів

Наступний Турнір Кланів буде з Особистими нагородами, тож підготуйте ваш Клан, доки  турнір не розпочався.


На сьогодні це все. Нехай світло надії світить усім нам!

Просмотры
22
Комментарии
0
19 май 2023, 15:1419.05.23