Все Категории

Рейд Дайджест (21.04.23)

Рейд Дайджест (21.04.23)

Привіт, Рейдери! Поки вся Телерія з нетерпінням очікує виходу нового серіалу Call of the Arbiter, а мудра Арбітр збирає кожну краплинку світла, щоб розігнати темряву, на Live-Арені відважні Рейдери ведуть запеклу боротьбу на мечах, на стрілах, та на всьому, що стане у пригоді, щоб заявити про себе як завзятих воїнів, гідних будь-якого бою. Live-Aрeнa – це гарне місце, щоб перевірити себе на міцність та набратися досвіду.

Наші розробники уважно спостерігають за тим, як все працює, і готові реагувати, якщо щось піде не так, як задумано.

Як ви вже, напевно, здогадалися, наш останній квітневий випуск дайджесту буде в основному присвячений Liv-Арені, але ми також згадаємо декілька інших речей. Нумо, почнемо!

Очки Live-Арени

Пам’ятайте, як тільки-но ви досягнете Срібної ліги 1, програш битви матиме наслідки - втрату очок. Крім того, неактивні гравці будуть втрачати по 5 очок Live-Арени кожного дня, якщо їх статус буде залишатися неактивним. Статус “неактивний” означає, що гравець не провів жодного бою на Live-Арені упродовж 5 днів.

Щодо кількості очок ви отримуєте/втрачаєте на Livе-Арені, кількість однакова як для Срібної, так і для Золотої ліг: кожна перемога додає вам +5 очок, кожна поразка віднімає у вас -4 очки. 

Також, є маленьке роз’яснення щодо того, як визначити переможця, якщо Герої обох гравців померли під час битви. Переможе той гравець, який почав обирати своїх Героїв першим. Логіка подібна до тої, що і на Класичній Арені у таких випадках, де перемагає той гравець, який атакує першим.

Помилки, пов'язані з Ареною

Герої, які використовуються в боях на Live-Арені, ігноруються фільтром «Нещодавно використані першими»: вони не переміщуються вгору списку. Це - помилка, її буде виправлено в наступному великому релізі.

Інша помилка, яку ми плануємо виправити в одному з наступних релізів, стосується Великої Зали. А саме - наразі там завжди відображається відсоток перемог на Класичній Арені як 0%, що є невірним.

Наші розробники прагнуть якомога швидше виправити будь-які помилки, пов’язані з Live-Ареною, тому ваші відгуки щодо цього режиму гри нам будуть дуже корисні.

Нове меню Жетонів та Ключів

Під час останнього релізу ми додали функцію, що дозволить вам одночасно бачити усі наявні у вас Ключі та Жетони. Дана функція допоможе зробити щоденне виконання внутрішньоігрових активностей більш організованим. Ви також зможете бачити в реальному часі коли в вашому арсеналі повинен зʼявитися кожен новий Жетон або Ключ. Також за допомогою нового меню Ключів та Жетонів ви зможете перемкнутися на відповідну до Жетона/Ключа локацію лише в один клік! Досить зручно, чи не так?

Клановий турнір та особисті нагороди

Наступний Клановий турнір буде з особистими нагородами, тому готуйте свою броню, заточуйте зброю та готуйтеся до запеклої битви!


Також запрошуємо вас до участі в нашому фан-арт конкурсі #DrawLikeaBossContest де ви отримаєте змогу виграти ресурси та унікальний аватар з Дволиким стражем!

Дайте волю усій своїй креативності в фан-арт конкурсі #DrawLikeaBossContest, який буде проходити до 10-го червня, 2023. Намалюйте будь-якого боса з Raid: Shadow Legends і отримайте шанс виграти корисні ресурси та аватар з Дволиким стражем. Переходьте за посиланням, щоб дізнатися подробиці: https://www.facebook.com/RaidShadowLegends/posts/6103020716480049

На цьому у нас все! Гарних вам вихідних та побачимось за два тижні!

Просмотры
23
Комментарии
0
21 апр. 2023, 15:0721.04.23