Все Категории

Live-Арена відкрилася

Live-Арена відкрилася

У RAID з'явилася Live-Арена! Настав час показати себе в довгоочікуваному PVP-режимі.

Live-Арена відкривається на 50-му рівні та дає гравцям змогу битися один проти одного в режимі реального часу в боях 4 на 4. Вона працює за встановленим щоденним графіком. Розклад можна знайти в нижньому лівому кутку вкладки «Битви».

Кожна битва на Live-Арені коштує 1 Жетон Live-Арени. Максимальна кількість Жетонів – 5. Щодня о 00:00 за UTC тобі нараховуватимуться 5 Жетонів.

Додаткові Жетони можна буде придбати в Магазині. Кожне наступне поповнення коштуватиме більше за попереднє, але ціна повертатиметься до початкової після щоденного оновлення.

Наразі на Live-Арені існують три види ліг: Бронзова, Срібна та Золота. Ліги об'єднують гравців приблизно однакового рівня майстерності.

Май на увазі, що твій статус буде позначено як неактивний, якщо ти не проведеш жодної битви на Live-Арені 5 днів поспіль. Ти втрачатимеш 5 очок Live-Арени за кожен день неактивності. Щоб зняти цей статус, треба провести хоча б одну битву на Live-Арені. Ти почнеш втрачати бали за неактивність лише після того, як досягнеш Срібної ліги I.

Щойно ти натиснеш кнопку «Знайти суперника», гра почне шукати тобі опонента зі схожим рівнем майстерності. Після цього розпочинається підготовка до битви. Вона складається з трьох етапів: 

  • Етап вибору. Ти та твій опонент муситимете по черзі обирати одного чи двох героїв, доки не набереться команда з п'яти бійців. На вибір кожного героя дається 30 секунд (або 60, якщо ти обираєш двох героїв), тож не зволікай. Якщо героїв не буде обрано за цей час, то це буде зроблено автоматично, з огляду на силу твоїх бійців. Май на увазі, що в Бронзовій та Срібній лігах ти можеш вибрати копії героїв. Однак у Золотій лізі I та вище герої мають бути унікальними.
  • Етап блокування. Кожен гравець мусить заблокувати одного героя з ворожої команди. Заблокований герой не зможе взяти участь у битві та стати лідером твоєї команди.
  • Етап вибору лідера. Коли зайвих героїв заблоковано, настає час обирати лідерів команд. Після того, як буде визначено остаточний склад команд, починається битва на Live-Арені.

Етап битви

Тут застосовуються стандартні правила: герой із найвищим показником швидкості ходить першим. Швидкість бою становить x2 – її не можна змінити. У кожного гравця є 15 секунд, щоб вибрати навичку для атаки. Якщо ти не встигнеш зробити цього вчасно, навичку буде обрано автоматично. Кожна битва на Live-Арені може тривати максимум 30 хвилин. Якщо один з учасників не переможе за цей час, обом гравцям буде зараховано поразку. Якщо гравець втратить зв'язок під час битви на Live-Арені та не відновить його вчасно, його супернику зарахується перемога.

Герби Live-Арени

За кожну перемогу в поєдинку на Live-Арені ти зароблятимеш герби. Їх можна використати для відкриття і поліпшення Бонусів локації у Великій Залі.

Як і у випадку з медалями класичної Арени, вид гербів визначається лігою:

  • Бронзова ліга – Бронзові;
  • Срібна ліга – Срібні;
  • Золота ліга – Золоті.

Бонуси локації

Вкладка «Бонуси локації» у Великій Залі доступна гравцям, які досягли 50-го рівня. Це той самий рівень, на якому відкривається Live-Арена. Ці бонуси посилюють параметри всіх героїв під час битв у певних локаціях. Серед наявних бонусів також буде новий – Ігнорування захисту. Він визначатиме, скільки захисту ворога ігноруватиме герой під час атаки.

Усі локації, у яких можна отримати поліпшення бонусів, поділені на три ступені:

  • ступінь 1 – Форти;
  • ступінь 2 – Вершина Крижаного ґолема, Замок Лавового лицаря, Лігво дракона, Гніздо Павучихи;
  • ступінь 3 – Владика демонів, Гідра.

Ціна кожного поліпшення залежить від ступеня. Що він нижчий, то менше гербів тобі знадобиться.

Нові сети артефактів

На Live-Арені доступні різні нагороди. За 35 перемог ти отримаєш скриню з артефактами з сетів «Імпульсивність» або «Ревність». Обидва сети можна знайти тільки серед нагород Live-Арени. Примітка: тип скрині залежить від ліги, у якій ти перебуваєш на момент 35-ї битви.

Імпульсивність (сет із 4 шт.): ШВД +12%, 30% шанс скоротити перезарядку довільної навички на 1 хід. Чудовий сет для героїв атаки, цілителів і всіх, хто має навички, які ти плануєш використовувати якомога частіше.

Ревність (сет із 4 шт.): К.ШКД +25%, +7,5% шкоди за кожні 25% здоров'я цілі. За допомогою цього сету герої атаки матимуть змогу завдавати більше пошкоджень і знищувати ворогів одним ударом.

І це далеко не всі нагороди, які можна здобути на Live-Арені. Отримуй додаткові 5 Жетонів раз на день за 5 битв, розпочаті тобою на Live-Арені. Є також одноразові покрокові нагороди, які залежать від кількості зароблених очок Live-Арени. Серед них будуть доступні частки легендарного воїна Тіні – Квінта Звитяжця. Зверни увагу: цього героя не можна призвати з уламків. Він доступний тільки на Live-Арені.

Зверни увагу: якщо ти брав участь у бета-тестуванні Live-Арени, твою позицію в рейтингу буде скинуто.

Що ж, ось і все! Нетерпляче чекаємо, які хитрі стратегії та неймовірні комбінації ти придумаєш для нового PvP-режиму. Хутчіше рушай на Live-Арену, долай суперників та очолюй рейтинги! Щасти та приємної гри!

Просмотры
8
Комментарии
2
13 апр. 2023, 12:4013.04.23
16 апр. 2023, 14:1116.04.23
28.11.21
341

Все дрбре, але ми там товчемся у двух чи трех лігах, де зовсім затисно від донатерів. Мій Арбітр та інши перси з аурою на швидкість не дають змоги бити першим у 90% випадків, хоча я їх розвивав не цей стат досить потужно. Також неприємно що зараховується програш якщо тупо рветься інтернет.

17 апр. 2023, 08:3917.04.23
30.05.20
358
Лекс_1964UA

Все дрбре, але ми там товчемся у двух чи трех лігах, де зовсім затисно від донатерів. Мій Арбітр та інши перси з аурою на швидкість не дають змоги бити першим у 90% випадків, хоча я їх розвивав не цей стат досить потужно. Також неприємно що зараховується програш якщо тупо рветься інтернет.

Привіт також було і на 3х3 арені. Необхідно почекати, доки всі гравці розподіляться по своїх лігах згідно з їхньою силою та вміннями.