Все Категории

Робота з повідомленнями про баги в Discord

Робота з повідомленнями про баги в Discord

Поиск
FlooCommunity Manager
17 март 2023, 13:5117.03.23
04.02.22
641

Робота з повідомленнями про баги в Discord

Привіт всім!

Друзі, ми надзвичайно цінуємо ваші повідомлення про помилки і баги, які вам трапляються під час гри, адже вони допомагають нам швидко і якісно вносити зміни та покращення. Для підвищення ефективності процесу збору, обробки та передачі баг ріпортів, ми централізували всі повідомлення про помилки в одному каналі на нашому офіційному Discord сервері: https://discord.gg/mecharena

Будь ласка, не соромтеся залишати свої скарги в каналі #bug_reports у розділі Game Discussion в Discord. 

NB! Переконайтеся, що ваше повідомлення про баг є зрозумілим і лакончіним, щоб нашим модераторам було легше з ним працювати. Постарайтесь включити в свій ріпорт якомога більше релевантної інформації - ви можете скористатися цією інструкцією.

Перш ніж публікувати повідомлення, переконайтеся, що ви проскролили трошки вгору та ознайомились принаймні з деякими з ріпортів, зроблених раніше, щоб не повторюватись. Наші модератори збирають, фільтрують і передають інженерам повідомлення про баги на постійній основі.

Ми приносимо вибачення за можливі незручності, які може спричинити такий флоу, однак цей крок необхідний для того, щоб процес обробки ваших запитів був значно ефективнішим. 

Бажаємо всім успішних битв! ⭐️

i


Просмотры
16
Комментарии
0
Тема закрыта. К ней нельзя оставить комментарий.