Все Категории

Відповіді на найпопулярніші запитання щодо Нової Системи Прогресу частина 2

Відповіді на найпопулярніші запитання щодо Нової Системи Прогресу частина 2

📜 🙂 У цій статті ви дізнаєтесь про деталі придбання та підвищення рангу Контенту, а також про тонкощі системи Рівнів.

Якщо у вас з’являться більше питань, будь ласка, залиште їх у коментарях нижче ⬇️

1. Чи враховуватиме Система Матчмейкінгу поточний Рівень гравця?

Ні. Рівень гравця не впливатиме на те, яким чином інші гравці будуть підібрані у Матч.

2. Чи можемо ми отримати нещодавно випущений Контент з Маркету відразу після його релізу?

Процес набуття нового Контенту залишиться незмінним: зазвичай спочатку він буде доступний лише у Гонитві За Скринями.

Новий контент буде розподілений у певний Рівень відповідно своїй цінності. Для того, щоб отримати такий Контент під час Події, його Рівень має бути вже відкритим.

У випадку коли Контент недоступний у Події, ви зможете придбати його у Маркеті.

3. При отриманні Контенту з Маркету, чи зможемо можна буде придбати його за ресурси, чи лише за покупку в додатку?

Усі Мехи та Зброя в грі на момент релізу Маркету будуть доступні за Кредити чи А-Коїни (окрім Cryo Javelin 6, який буде доступний лише через Реферальну Систему).

Придбання нещодавно випущеного Контенту у Маркеті буде доступно через покупку в додатку, доки його можна буде купити за внутрішньоігрові Ресурси пізніше.

4. Чи можливо, що досвідченим гравцям доведеться “повернутися назад” та отримати Мехів та Зброю, яких вони не придбали у часи Шкали Прогресу?

Щоб розблокувати Рівні, вам потрібно мати певну кількість Зірок, які здобуваються шляхом придбання та прокачування Мехів та Зброї, а пропустити Рівні - неможливо.

Може виявитися, що досвідчені гравці вже відкрили більшість Рівнів. Однак, якщо у гравця не вистачає необхідних Зірок, щоб розблокувати певний Рівень, він матиме придбати або прокачати Контент з попереднього Рівня.

Зверніть увагу, що розблокування Контенту на Шкалі Прогресу (тобто мати достатньо XP, щоб отримати його) не є тотожним до його придбання (тобто витрати Кредитів або А-Коїнів за його ціну, чи отримання Контенту купуючи в додатку). Якщо ви вже отримали Контент, він і надалі залишиться з вами.

5. Чи будуть переглянуті ціни в А-Коїнах на Підвищення Рівня та Рангу Контенту?

Ціни в А-Коїнах на підвищення Рангу Мехів будуть вирівняні, згідно з поточними вартостями Мехів середнього ліміту енергії.

Таким чином, ціна для Lancer, Shadow, Tengu та M.D. зменшиться, та вартість для Paragon, Puma, Guardian, Arachnos, Panther, Redox, Gatecrasher і Onyx збільшиться.

Вартість Підвищення Рівню Мехів та Зброї у Кредитах не зміниться, на відміну від ціни в А-Коїнах на підвищення Рангу Зброї.

6. Схоже, що нам треба буде більше Ресурсів у цій новій Системі. Чи буде більше Подій, де ми зможемо їх здобути?

Ми продовжуватимемо калібрувати кількість Подій, їх формати (як ви могли нещодавно бачити в грі) і об’єми призів, щоб залишити ваш ігровий прогрес веселим та повним винагород.

7. Якщо я наразі прокачую Контент з Рівня III, але я отримав Меха з Рівня VI під час Гонитви За Скринями, чи зможу я все одно грати та прокачувати цього Меха?

Усі Мехи чи Зброя здобуті вами будь-яким чином (незалежно від того, чи на Шкалі Прогресу, з Гонитви За Скринями, будь-якої іншої Події, чи через Пропозиції Магазину) можуть бути прокачані та застосовані у Битвах, навіть якщо вони з ще невідкритого Рівня.

Як було згадано вище, це враховується лише якщо ви отримали Контент, про який йде мова (тобто витрачали А-Коїни, Кредити, чи робили покупку у додатку).

8. Відтепер ви додаватимете лише Легендарних Мехів та Зброю, чи також Контент нижчого Класу?

У майбутньому ми плануємо додавати Контент різних Класів.

9. Чи будуть нові Мехи та Зброя мати такі ж показники HP чи Damage як і інший Контент з цього Рівню?

Мехи та Зброя з одного Рівня не повинні обов’язкову мати однакові характеристики. Однак, вони будуть відповідати іншому Контенту в межах їх Рівня, а також запланованому етапу прогресу гри передбаченому ним.

10. Чи буде Нова Система Прогресу мати окремі Рівні для Мехів та Зброї?

Кожен Рівень містить як Мехів, так і Зброю, які відображаються у різних Вкладках. Якщо, наприклад, ви хочете отримати доступ до Меха Рівня III, для цього ви цілком можете прокачати Зброю Рівня II.


i


 

Просмотры
22
Комментарии
0
25 апр. 2023, 10:0425.04.23