Hero stats do not reflect equipment in use

4 Replies
DerDanyR
User
17 December, 2017, 9:36 PM UTC

Hi,

I have the complete Special Equipment set for Scouts from the SH, all inlaid with the Scout gems.

Strangely the stats shown in my Hero Set do not reflect all bonuses (only Scout Offense and March Speed seem to be correct).



Cheers,

Dany

UTC +7:00
0
SteelTorin
User
18 December, 2017, 11:40 AM UTC

hm... it looks strange. What happens when you activate the set? Do bonuses looks correct in the palace statistic and attack reports?

UTC +3:00
0
DerDanyR
User
18 December, 2017, 1:57 PM UTC

Huh, if I use the set, the Hero stats seem to be OK, which is also true for the palace stats. Very strange. Thank you steeltorin, so it is just a minor "glitch", though I hope it will be fixed eventually because it is confusing ;)

Cheers,
Dany





Though in the Sets it is still not shown correctly:


UTC +7:00
0
Ivar Marksman
Administrator
19 December, 2017, 12:40 PM UTC

Dear Jarl,


Thank you for your post. Could you please explain the issue in detail by this link?

It would be nice if you can describe the situation step by step. Please, attach the screenshots of Statistics tab in Palace Building (Military->Troops->Scout's Statistics. Thank you in advance.


Best Regards,

Your Plarium Support Team

Bearer of the highest Knowledge
UTC +3:00
0
DerDanyR
User
19 December, 2017, 4:00 PM UTC
Done.
UTC +7:00
0
1825722 users registered; 53658 topics; 298818 posts; our newest member:arturkuznetsov01