vault not working

6 Replies
martin-rudge
1 June, 2017, 10:53 AM UTC
hi, I was attacked several times and was left with 0 goods, iron, wood etc. My vault is suposed to protect 300k, is this a bug or is the vault a waste of time?
UTC +1:00
SteelTorin
1 June, 2017, 12:00 PM UTC

Wow... it's strange. usually, vault saves rss... Did you make a screen of that? Were all of your resources stolen? 

UTC +3:00
martin-rudge
1 June, 2017, 2:30 PM UTC
no screen-shot, yes all gone, still building up now
UTC +1:00
Corgi_Viking
1 June, 2017, 2:56 PM UTC
What the level of your Town, mate?
UTC +3:00
me4untn
1 June, 2017, 8:12 PM UTC
He is correct. Vaults are not working and you get zeroed down to no resources. Pretty sure that is included in the reports of my losses in the screenshots of my castle getting attacked before peace shield expired.
UTC +5:00
SteelTorin
2 June, 2017, 1:15 PM UTC

me4untn said:


He is correct. Vaults are not working and you get zeroed down to no resources. Pretty sure that is included in the reports of my losses in the screenshots of my castle getting attacked before peace shield expired.

so dude. If your city was attacked, you should have a report about this. You can watch info about resource losses in there 

UTC +3:00
CIM
2 June, 2017, 8:34 PM UTC
Maybe if you have over the allowed amount there is a bug that lets them take it all instead of just down to the amount the vault holds.
UTC +1:00
1725555 users registered; 43192 topics; 271744 posts; our newest member:rg25abc