KvK bugs

8 Replies
PyroAce
4 June, 2017, 3:40 PM UTC
There has been a lot of bugs this kvk... I've tried attacking bases that were not there, I've seen the same person in 3 different locations simultaneously, bases not burning when they lose a battle, multiple kingdoms in common chat (not just our opposing kingdom), and all order descriptions have not been visible since the first OvO.   Any word on the bugs getting fixed?
UTC +4:00
0
Master
5 June, 2017, 8:10 AM UTC

Hi, dude! Have you already sent a ticket to support? I hadn't the same problems during this kvk. But I've lost my army  That's sad

UTC +3:00
0
Jake
5 June, 2017, 9:07 AM UTC
I know it's obvious but did you try to clear your cache? It may help
UTC +3:00
0
Jake
5 June, 2017, 9:08 AM UTC
And do you have screenshots of this stuff? I would like to see it.
UTC +3:00
0
Huntsman
5 June, 2017, 2:57 PM UTC
Haven't see any of those
UTC +7:00
0
PyroAce
5 June, 2017, 4:08 PM UTC
Yea I reported it to plarium... I'll post some ss as well... I've rebooted, cleared cache, emptied all my messages and reports, turned off all sounds and graphics in the game, it's been common in kingdom 45 this kvk at least.
UTC +4:00
0
Jake
6 June, 2017, 7:41 AM UTC
Make screenshots next time please. It would be useful for our forum to now such things 
UTC +3:00
0
Jake
6 June, 2017, 7:42 AM UTC
Or even create a base or recent bugs so developers can see it
UTC +3:00
0
PyroAce
6 June, 2017, 3:43 PM UTC
Oh I have ss.. just gotta get a few mins to post them.. I sent them all to plarium as well    I'll try to post this afternoon 
UTC +4:00
1
1782328 users registered; 48488 topics; 287786 posts; our newest member:darkartrock