game does not run

22 Replies
User
31 January, 2019, 3:01 PM UTC
game loads 52% than nothing
UTC +0:00
1
User
31 January, 2019, 3:02 PM UTC

Over here the same problem. First only on Chrome, but now also on IE, firefox, Imac and Ipads. Internet is ok, so its weird....


EDIT: Ipad started on 3G .... and also the same error.... Error code: connection lost.


EDIT 2: normal internet connection is still down, 4G works at this moment.



UTC +1:00
0
User
31 January, 2019, 9:42 PM UTC
The same for me, game does not work ...
UTC +0:00
1
User
1 February, 2019, 4:39 AM UTC
Same for me, shotdown at many actions,
UTC +0:00
1
User
1 February, 2019, 5:29 AM UTC
Same for me. Chrome, firefox, IE all give me a "connection lost" error at the 77% mark.
UTC +0:00
1
User
1 February, 2019, 4:12 PM UTC
got the same issue 77% then connection lost, on app and browsers. no matter what does not want to connect, get ready to finally log in and have all your stuff taken if your shield wears off from no fault of your own
UTC +0:00
2
User
1 February, 2019, 4:17 PM UTC

Is this the same error message everyone else is getting? Btw...Im on windows10 Firefox 64.0.2 (64 bit)



https://www.youtube.com/watch?v=Sb2ty18YFBQ
UTC +7:00
2
User
1 February, 2019, 8:55 PM UTC
im hawing the same problem on all browsers...load to 77% and it shuts down...cant belive it :(
UTC +0:00
1
User
2 February, 2019, 2:45 PM UTC

I have the same problem.  I emailed support twice yesterday, and they responded that the problem was fixed.  The game worked for about 12 hours, then the bug manifested again. 


Here's what's interesting.  I am able to login to the game using an alternate character, but my main character is unable to login using either the Plarium Play app or the web page.  So I am wondering if there is a problem connected to my character?


Please fix the login problem.


Thank you!

Once a king or queen or Narnia, always a king or queen of Narnia
UTC +8:00
1
User
8 February, 2019, 6:29 PM UTC
ever since the appearance of the Cardinals, the game has stopped working properly. haven't had 1 day since they appeared where I can just simply log in. usually takes hours of trying. giving up on all Plarium games ! 
UTC +0:00
2
User
6 June, 2019, 11:17 AM UTC
exactly the same error as above posts ...when loading gets connection error at 50% ...retry
UTC +0:00
1
User
17 July, 2019, 2:07 PM UTC

I'm trying to access the game, and it just does not work, it does not do anything, and then it returns me to the home screen. After I update it, I have been unable to access it since Sunday.

UTC +5:00
0
User
26 July, 2019, 7:49 AM UTC
My account is gone; disappeared. Was playing and then game closed and went back on and I did not exist. I was lvl 49 hero, 24 town and game wanted me to start over in new kingdom. Forget that.
UTC +7:00
1
Administrator
26 July, 2019, 12:40 PM UTC

Greetings, GORGONZOLA!

We want to help you. Please provide us with the following information in private messages so our team can resolve your issue as soon as possible:
1. The name of the Kingdom, the coordinates of your lost Town, the exact name of your Order, its tag and your name in the game.
2. The receipts of purchases made on your lost account. You can find the purchase history by following the steps described here:
- for Google Play Google Play https://support.google.com/googleplay/answer/2850369
- for iTunes https://support.apple.com/en-us/HT204088
3. Specify your email, device model and the approximate amount of Gold left on your lost account.
This data will help us to make sure that this account belongs to you.

Please also follow the steps below:
1. Please start a new game on your mobile device. Send us your new ID number. To find it, tap the Menu, then "About the game".
2. Sync your current game with Facebook.
We are waiting for your reply. Thank you in advance.

UTC +7:00
0
User
27 July, 2019, 7:58 PM UTC
So we have no update on why it will only load to 77% ?
UTC +0:00
1
Administrator
29 July, 2019, 12:26 PM UTC

Dear Lords!

Is this question still relevant?

If so, please follow the link below to find the instruction with possible steps to solve this issue: https://plarium.com/forum/en/throne-kingdom-at-war/technical-questions/39293_issues-with-loading-the-game-on-plarium-com/. Also, try closing all not used applications and tabs in your browser (VPN, anti-virus) and clear your browser cache before launching the game. If this issue persists after fulfilling all the recommendations above please try to open the game in different browser and see if this issue will happen again.

UTC +7:00
0
User
2 August, 2019, 5:42 AM UTC
I can log into one account on the pc, but the other goes to 77% and "connection lost."  I can log out and back into the first account and connect just fine.  On my iPad, I load to 90% and connection lost, though I can log into Vikings on my iPad just fine.  The above directions are for a pc/web browser.  what about mobile devices?
UTC +0:00
0
User
31 August, 2019, 8:25 PM UTC
having the same issue kingdom 111
UTC +0:00
0
User
31 August, 2019, 9:11 PM UTC

4 accounts and cant log on with any, shields will be down on all. not worth playing the game if they dont get it sorted



UTC +0:00
1
User
31 August, 2019, 10:12 PM UTC
exactly and the steps the admin is giving is bull saying find receipts how much gold id number kingdom order to just make sure that it is you  bull
UTC +0:00
0
6990292 users registered; 129204 topics; 484313 posts; our newest member:Castle 2703199