All Categories

Guild " Loking for members active "

Guild " Loking for members active "

Search
Feb 4, 2017, 16:3502/04/17
0

Guild " Loking for members active "

Hello, - ENG

Introducing:


My name is S.T.O.R.M my lvl is (75), and i'm loking for members who reached level 70 or highter, and of course you need to be active.

In this guild we do all think's corecttly and to be on right side we have more 2 guild as an alliance to helpfull to do at start.

I make this decision to make this guild because i want to do sometink in game and be some one, with a good guild.

In may right side i have 2 guild where i m now actualy, and we help togheter, make al togheter, and more.

We use " Line "  app as wem can speak there all we want, about: Battleground, bussines, chat rooms, pvp, event, and more.

This app you can download after market or google play, market play, is a good app who help us to be all togheter in same time.


Guild introducing:

So in this moment i dont have a guild, i will create this guild when i reached number of max player ( 35-50 ), and of course who is active.

In this guild we will have: " 3x Guardian, 3x Ranger, 4x, Ambassador 4x Fighter, 5x Commander, 6x Captain, and me as Marshal"

Number what i expect to make in my guild is 100+ members, hopefull all active and to all think right.

This guild is going to be a strong guild, with members lvl 70+,80,90+.


Application in Guild: 

1: So what yo need to applicate in my guild is: Give a [PM] in game at coord's ( x;-747, y;-669 ) with your name in game, coord's in game, what lvl you are, and how much time you are active per day/h.


2: Second time, you can give me an [PM] here, with you lvl, coord's of you castle, how much you are active day/h.


ANNOUCEMENT: GUILD IT WILL BE MAKE WHEN WE REACHED NUMBER OF PLAYER (40+)


Hello, - RO

Introducere: 


Salut eu ma numesc S.T.O.R.M si am lelve (75), sunt in cautare de membrii pentru o guilda puternica, in aceast guild avem nevoie de membri care detin level 70+ sau mai mare decat 70, bineinteles ca sunteti nevoiti sa fiti activi pentru a face lucrurile corect si bine pus la punct. 

In momentul de fata fac parte din (SG2), cu membri mari si activi, ei sunt dornici de a mai face o guilda cu care sa facem alianta cu sg2 si cg2 ( cea de a doua guilda sg2 ).

Ca sa putem vorbi mai usor si sa putem discuta noi membri intre noi, folosim aplicatia " Line ", pe care o gasiti in magazin play, google play, app store. Cu aceasta aplicatie toti suntem activi si punctuali si mai ales suntem in aceiasi interferenta de ora activa. Asa noi putem discuta despre " Probleme, battlegorunds, chat rooms, discutii funny, si multe altele " 

Guilda Introducere:

In prezent fac parte din (SG2), si nu am creat guilda respectiva pana nu ajungem la numarul de membri (35 - 50)

In aceasta guild sunt nevoie de membrii care detin level 70 sau mai mare decat 70 aceasta fiind : 80-90.

Sunt anumite cerinte pe care desigur trebuie sa le respectam si sa facem o guilda puternica, acestea cerinte sunt de a fi activ, de a ne ajuta membrii intre noi cat si din sg2, cgr. Vom avea ca si aliante pe sg2 si ch3 principalele, iar ca si pe secundare pe alte aliante.

Guilda va fi creata in momentul in care detinem numarul maxim de 40 de membrii pentru ca creea guilda.


Aplicatie in guilda:

1: Tot ce trebuie sa faci pentru a aplica in guilda sunt:  Ma poti gasi la  ( x;-747, y;-669 ) - coord's si sa-mi dai [PM] cu: Level-ul tau in momentul de fata, numarul de activitate pe zi/h, coordonatele de la castelul tau.

2: Al 2-lea rand, poti sa-mi lasi aici [PM], cu level-ul tau, coordonatele de la castelul tau, numarul de activitate pe zi/h.


ANUNT: Guilda va fo creata in momentul in care detinem  numarul maxim de 40-50 de membri. 


Va multumesc, eu am fost S.T.O.R.M

O seara/zi perfecta sa aveti.


Thank you, i'm S.T.O.R.M

Have a nice day/night perffectly.

Views
4k
Comments
0