This topic is closed

Seize Your Chance To Win 2,000 Sapphires!

603 Replies
9000
20 May, 2017, 9:24 PM UTC

400

helmet = 30

arrows = 50 

one axe = 5
UTC +0:00
marthasnightmare
20 May, 2017, 9:26 PM UTC

helmet=30; brush?=50; double ax=10; single ax=5

30+50x5

80x5=400
UTC +8:00
tioninja1
20 May, 2017, 9:33 PM UTC
280
UTC +4:00
jramirez.celis
20 May, 2017, 9:41 PM UTC
respuesta  530
ds
UTC +7:00
t.baldinger
20 May, 2017, 9:44 PM UTC
Solution: 400
UTC +2:00
t.baldinger
20 May, 2017, 9:45 PM UTC
400 is the right answer
UTC +2:00
clevsportsfan1963
20 May, 2017, 9:49 PM UTC
30 + 50 * 5 = 30 + 250 = 280
UTC +5:00
aleks
20 May, 2017, 9:59 PM UTC

30+30-30=30

50+50+30=130

50-10-30=10

30+(50x5)=280
UTC +0:00
Princess
20 May, 2017, 10:03 PM UTC
total is 280
UTC +0:00
mephmax
20 May, 2017, 10:07 PM UTC
280
UTC +1:00
lavelledarrell
20 May, 2017, 10:09 PM UTC
400
UTC +7:00
t.baldinger
20 May, 2017, 10:12 PM UTC
Solution is: 400
UTC +2:00
t.baldinger
20 May, 2017, 10:13 PM UTC
400 is right answer
UTC +2:00
ged325
20 May, 2017, 10:18 PM UTC
280 is correct for PEMDAS.
UTC +4:00
Likan
20 May, 2017, 10:21 PM UTC
is 280
UTC +0:00
erikalina
20 May, 2017, 10:26 PM UTC
280 
UTC +7:00
jirp5
20 May, 2017, 10:29 PM UTC

230.  



PEDMAS plus learn to count arrows.

UTC +6:00
Leonaidus25
20 May, 2017, 10:33 PM UTC

230.


Helmet is 30, each arrow in a quiver is 10, and axes are 5.


30+40x5=30+200=230

UTC +0:00
allenschlouch
20 May, 2017, 10:37 PM UTC
280 .
UTC +8:00
wcknauff
20 May, 2017, 10:37 PM UTC
280
UTC -8:00
1660326 users registered; 33556 topics; 252326 posts; our newest member:lonewolf280zx