This topic is closed

Castle loading

5 Replies
Falstaff
3 October, 2016, 2:49 PM UTC
I have fully tiled (or paved?) my castle & every few weeks it becomes unplayable. I suspect it is because of updates to the game script. Could you please fix this. It is very frustrating & it is getting to the point where I either have to spend a week or so to destroy all paving tiles in my castle or I am just going to quit. Perhaps you could put a fix that turns all combines all the tiles into one improvement & this might improve the horribly slow load speed & constant freezes & crashes
UTC +0:00
brunsonthomas
3 October, 2016, 3:01 PM UTC

Falstaff said:


I have fully tiled (or paved?) my castle & every few weeks it becomes unplayable. I suspect it is because of updates to the game script. Could you please fix this. It is very frustrating & it is getting to the point where I either have to spend a week or so to destroy all paving tiles in my castle or I am just going to quit. Perhaps you could put a fix that turns all combines all the tiles into one improvement & this might improve the horribly slow load speed & constant freezes & crashes

Try this procedure and allow Support see what is happening when you are having problems.


Lord isendil_1 , please follow one of this instruction ( depends on the browsers you use )


HAR file and Firebug shows the same things, the main difference is that you can create a HAR file in Google Chrome, when in order to make a screenshot of your Firebug panel you need to use Mozilla Firefox. Here are the detailed instructions:



1) Firebug for Firefox - http://support.plarium.com/files/pscreen_instruction_en.pdf



2) HAR file for Chrome or Opera:


Chrome users - please follow these steps:


Access Chrome -> More Tools -> Developer Tools - http://screencast.com/t/dXnNlwFTV8y6- Access Network tab http://screencast.com/t/rRKZ9T9bsG- Try to access the game- Do the right click on any line and tick Save as HAR with content http://screencast.com/t/gxsrje20g



Opera users - please follow these steps:


1. Access Customize and control Opera -> Developer -> Developer Tools -- http://prntscr.com/c6fsyj


2. Access the Network tab --


http://prntscr.com/c6ftff


3. Try to access the game


4. Right-click on any line and select Save as HAR with content --


http://prntscr.com/c6ftff



Send HAR file or Firebug to our Support Team at http://support.plarium.com/Tickets/Submit/ 

UTC +5:00
Falstaff
4 October, 2016, 3:15 AM UTC

I only use IE11 as my Browser. I need IE for work & I find IE does not play well with other browsers. If I constantly switch back & forth between IE & Chrome or Firefox & IE, IE eventually gets clobbered & I can sometimes go days before I can get IE going again. But I guess I can try Chrome & see what happens.

I find the problem occurs only if you have a complete tiling layer in the castle. It got better a few months ago when you changed the order the tiles are loaded (they now load in a spiral pattern whereas before they loaded higgly piggly. Yet after some script patches it can be impossible. Usually it will get better when you patch the script again. It waxes & wanes but it is always slow.  

UTC +0:00
Alyona Kolomiitseva
Community Manager
4 October, 2016, 11:02 AM UTC
Falstaff said:

I only use IE11 as my Browser. I need IE for work & I find IE does not play well with other browsers. If I constantly switch back & forth between IE & Chrome or Firefox & IE, IE eventually gets clobbered & I can sometimes go days before I can get IE going again. But I guess I can try Chrome & see what happens.

I find the problem occurs only if you have a complete tiling layer in the castle. It got better a few months ago when you changed the order the tiles are loaded (they now load in a spiral pattern whereas before they loaded higgly piggly. Yet after some script patches it can be impossible. Usually it will get better when you patch the script again. It waxes & wanes but it is always slow.  

Hi! Have you contacted Support as suggested above?
Plarium Community Manager. Please note that I will be unable to respond to your private messages, review your tickets, or check your account information. All technical issues should be directed to our Support Team at plrm.me/Support_Plarium
UTC +2:00
Falstaff
4 October, 2016, 8:44 PM UTC

No, because it seems I must use a browser other than IE when I contact them. I have installed Chrome. I find castle loading somewhat faster & the constant freezing has not occurred yet but logging in & out on Chrome seems problematic. I cannot seem to log out. 

Also, I not sure how I might contact support. Seems to me I came here because It was not obvious how to contact support.


UTC +0:00
Alyona Kolomiitseva
Community Manager
5 October, 2016, 6:40 AM UTC
Falstaff said:

No, because it seems I must use a browser other than IE when I contact them. I have installed Chrome. I find castle loading somewhat faster & the constant freezing has not occurred yet but logging in & out on Chrome seems problematic. I cannot seem to log out. 

Also, I not sure how I might contact support. Seems to me I came here because It was not obvious how to contact support.


You need to contact them even if you use another browser. Just let therm know about it and they will give you an instruction for IE.
Plarium Community Manager. Please note that I will be unable to respond to your private messages, review your tickets, or check your account information. All technical issues should be directed to our Support Team at plrm.me/Support_Plarium
UTC +2:00
1721668 users registered; 42510 topics; 271467 posts; our newest member:amoor_2018