def troups can not be recalled

9 Replies
julianandrei27
13 October, 2016, 11:48 AM UTC
i have triarius and veles in acropolis, but i can not use them, when i recall def, they are missing...
UTC +2:00
Drag-Theseus
Moderator
13 October, 2016, 2:33 PM UTC

When you recall them they should appear in war council, thats why they arenot in acropolis any more..


If you have some problem, please contactour Support Team 
I'm just Time Lord....
UTC +7:00
Dragonian
14 October, 2016, 2:32 AM UTC

I can confirm this bug. I am having the same issue with Veles.


Veles DO send to the acropolis.

When I click "Recall" to get them from the acropolis, they do NOT show up.

When I click to Recall ALL my defense from the acropolis, they do NOT come with my other defensive troops to my castle.

When I look inside my acropolis, they DO show in the list.

When I send reinforcements, they do NOT show in the menu, nor would they send if I sent all my defense as reinforcements to a castle.

When I attempt to do positions, they do NOT show up in my acropolis list of troops, but they DO show up in my castle list of troops. In other words, I can "send" them from the castle reserves, but not the acropolis. HOWEVER - even when I send them from the castle, they do NOT actually go to the position. They will stay behind in the castle. I've not tried sending only Veles to a position out of fear of something weird happening or me just losing the Veles.


If you need more information, do not hesitate to ask. Veles are clearly broken right now, at least for me.

UTC +4:00
Drag-Theseus
Moderator
14 October, 2016, 12:28 PM UTC
Dragonian said:

I can confirm this bug. I am having the same issue with Veles.


Veles DO send to the acropolis.

When I click "Recall" to get them from the acropolis, they do NOT show up.

When I click to Recall ALL my defense from the acropolis, they do NOT come with my other defensive troops to my castle.

When I look inside my acropolis, they DO show in the list.

When I send reinforcements, they do NOT show in the menu, nor would they send if I sent all my defense as reinforcements to a castle.

When I attempt to do positions, they do NOT show up in my acropolis list of troops, but they DO show up in my castle list of troops. In other words, I can "send" them from the castle reserves, but not the acropolis. HOWEVER - even when I send them from the castle, they do NOT actually go to the position. They will stay behind in the castle. I've not tried sending only Veles to a position out of fear of something weird happening or me just losing the Veles.


If you need more information, do not hesitate to ask. Veles are clearly broken right now, at least for me.

Hmmm..then it's a problem..pleae report it to our Support Team.. we can fix this in next update
I'm just Time Lord....
UTC +7:00
Greed oft o'er reaches itself
14 October, 2016, 6:16 PM UTC
I tested this just now, brought veles out from acrop to city, then sent out as rein, brought it back to city, then ushered back into acrop. All worked fine for me anyway. Either problem is no more, or not everyone suffer with it.
UTC +0:00
Drag-Theseus
Moderator
14 October, 2016, 8:11 PM UTC
Greed oft o'er reaches itself said:

I tested this just now, brought veles out from acrop to city, then sent out as rein, brought it back to city, then ushered back into acrop. All worked fine for me anyway. Either problem is no more, or not everyone suffer with it.
Goodnews.. Thanks for testing.. I did the same and no problems here neither.
I'm just Time Lord....
UTC +7:00
Steven
15 October, 2016, 1:03 AM UTC
I am having the problem with Triarius troops now.  Not happy as I thought the update would handle this.
UTC +0:00
Dragonian
15 October, 2016, 3:07 AM UTC

I've actually narrowed it down a little bit more. I decided to do a bit of research and I've discovered that the Veles are negatively interacting with another troop.


My methodology: When I click on a menu to see all my troops, I don't see the Veles when all my other defensive troops are showing. However, I've noticed that I see them when they are being produced and only a few other troops are being produced. This leads me to two thoughts:


A. Either I have too many troops and it's neglecting to show me the Veles (unlikely), or

B. Another troop is coded similarly and therefore it's not showing me the Veles (more likely).


So I've sent troops one type at a time until I can see the Veles.


What I've discovered? Hypaspists. When they are together with the Veles, I have no control over the Veles. In other words: when the Hypaspists and the Veles are together in my castle and I click on "Send to acropolis", the Veles do not show up in my defensive troop list. I'm assuming this will be true with the other spots where the Veles fail to show up.


To me, this means the problem is an interaction between the Hypaspists and the Veles.


I cannot speak for the Tririum (spelling?) troops that the OP spoke of, as I do not have any of that troop type.


This also isn't exhaustive. I had ALL my defensive troops in the acropolis and decided to test the relationship exclusively. So I brought out the Hypaspists by themselves, waited the 15s, then went to bring out the Veles. They weren't showing. So I brought out the Standard-Bearers and waited 15s. Now the Veles are showing in my Acropolis and I can bring them out.


So I believe it must be more than just Hypaspists ... and must be with Champion units in general, somehow? I'm not sure.


And now when I have just those 3 types (Hypaspists, Standard-Bearers and Veles) in my castle and click to send them to the Acropolis, all 3 show up.


I give up. My experiment is over and I'm not 100% sure what the heck is causing this weird interaction. I feel as though I've now debunked my theory on the Hypaspists. Good grief.

UTC +4:00
Greed oft o'er reaches itself
15 October, 2016, 1:00 PM UTC

Dragonian, to see that I could also confirm a general bug, or if plarium had new update of invisible troops... I tried again with more units...grabbed StandardBearer & hypasphist from acrop with triarus & veles, once in city sent them out as reins, brought back to city, then back to acrop.


All worked fine for me, all numbers out and back correctly.
UTC +0:00
jxs37
15 October, 2016, 11:09 PM UTC

I'm experiencing same issue with Veles and triarius  warriors, they dont appear with all other defense warriors, so have no choice but to defend positions without these units.  Once I send out all defense units out, the Veles and Triarius show up in my list of available units.  :(


UTC +8:00
1665664 users registered; 33893 topics; 253509 posts; our newest member:Commander #2556942