All Categories

Рейд Дайджест (05.05.23)

Рейд Дайджест (05.05.23)

Весна, спека, несподіваний дощ, сонце, Дайджест. Почнемо!

Прогрес на Live-Арені

Розподіл гравців по Лігах Live-Арени продовжується: більшість гравців виходять із Бронзових Ліг та повільно переходять до Срібної Ліги І. Як тільки гравці переходять до Срібної Ліги, вони більше не можуть повернутися до Бронзових Ліг, а також втрачають рейтингові очки, якщо програють битву, тому щоб прогресувати далі, ваш коефіцієнт перемог повинен складати хоча б 50%. Зараз конкуренція досить висока через те, що гравці, які були у високих Лігах на Класичній Арені, зараз перебувають у Срібних Лігах Live-Арени, змагаючись за те, щоб прогресувати швидше за суперників, але з часом все більше й більше гравців будуть переходити із Бронзових до Срібних Ліг, а основна конкуренція повільно переміститься у Золоті Ліги.

Говорячи про Золоті Ліги, у нас вже є перші гравці, які перейшли до Золотої Ліги І: [MAD] Bobby та [SK] 금빛사또, перший і другий місця рейтингу Live-Aрени відповідно. Тому ми хочемо привітати їх і дати роз'яснення на деякі з найпоширеніших запитань про підбір суперників за останні кілька днів.

  • Хоча гравці не можуть впасти зі Срібних до Бронзових Ліг, вони можуть впасти із Золотих до Срібних, якщо будуть втрачати очки у битвах або через тривалу неактивність.
  • У Срібних Лігах ви можете зустріти суперника із нижчої Ліги або, у деяких випадках, суперників із Бронзових Ліг.
  • Однак, у Золотих Лігах існують спеціальні правила для вибору Героїв. Тому гравці із Золотих Ліг можуть битися лише з гравцями, які знаходяться у Золотих Лігах.
  • Live-Арена — це змагання, а успіх може стати причиною самотності. Щоб прогресувати, вам буде потрібно постійно змагатися, а щоб змагатися належним чином, вам знадобиться більше конкурентів. Хоча, як ви можете бачити в рейтингу, наразі у Срібних Лігах ІІІ та ІV не так багато гравців, вони все ж таки  можуть знайти суперника в сусідніх Лігах, тоді як передовому загону, щоб прогресувати далі по Лігах, доведеться почекати, поки інші учасники змагань їх наздоженуть.

Події та Турніри травневого тижня

Останнім часом було багато галасу про наші спеціальні травневі події та турніри травневого тижня. Деякі з них були сприйняті позитивно, деякі - не дуже, але ми хочемо наголосити, що це  - особливі події, особливого типу і все таке, і вони не замінять наші регулярні події та турніри. Проте, в майбутньому може бути більше тематичних події та турнірів.

P/s: не за кольоровою тематикою.

Дублікати Ронди для нових гравців

Нещодавно у нас виникла проблема з подією для нових гравців, яка призвела до незапланованого початку подій Гарантованого призову Героя та їх зупинки невдовзі після цього. Ми вже вирішуємо цю проблему та підготували компенсації для тих, хто постраждав від цієї помилки.

Просимо вибачення за тимчасові незручності.

Клановий Турнір

Наступний Кдановий турнір буде без особистих нагород. Ви можете відпочити, змінити свій клан, якщо це точно необхідно, і підготуватися до наступного Кланового турніру. Проведіть цей час весело! 


Це все на сьогодні.

Гарних вихідних!

Views
18
Comments
0
May 5, 2023, 15:3705/05/23