All Categories

Рейд Дайджест (07.04.23)

Рейд Дайджест (07.04.23)

Вітання, рейдери! 

Події в Телерії змінюються з надзвичайною швидкістю, тому сподіваємось, що цей Рейд Дайджест допоможе вам не загубитись у вирії новин. Отож, розпочнемо!

Бета тест Live-Арени

Ми дуже вдячні гравцям, які виступили в ролі бета-тестерів Live-Арени і повідомляли нам про усі технічні несправності разом з загальними враженнями від нової фічі. Бета-тест виявився дуже корисним тому ми вирішили подовжити його до 10 квітня, 09:00 UTC, після чого цей режим буде недоступний до глобального релізу. Сподіваємося, що все пройде згідно з нашими планами і ви зможете насолодитися повністю оптимізованою версією Live-Арени вже 13 квітня. 

Також, маємо деякі додаткові розʼяснення щодо Live-Арени: програючи битви в Бронзовій лізі, ви не втрачатимете очки. Після глобального запуску усі гравці знову опиняться в Бронзовій лізі I, тому вам можуть зустрітися гравці зі значно вищою або нижчою силою, ніж у вас. Процес стабілізації ліг Live-Арени та пошуку опонентів може зайняти ще декілька днів. 

Виправлення Гідри

Наразі Пасивний ефект [Безмежний гній] Голови Гниття працює таким чином: «Кожного разу, коли Герой лікується, ефект руйнує його Максимальне Здоров’я на 15% від Лікування, до 25% Максимального Здоров’я Героя». Оновлення 7.00 змінило це таким чином, що руйнувалося до 75% Максимального Здоров’я Героя, але це зробило Гідру більш жорстким монстром, ніж планувалося, тому ми повернули це обмеження до 25%.

Майбутній Герой Злиття - Разелварг

Ви, мабуть, вже чули про цього звіра, механіки якого тісно пов'язані із Швидкістю. Його Пасивна навичка збільшує Швидкість цього Героя на 5% кожного разу, коли він накладає Бонус Збільшення ШВД на будь-кого, включаючи себе. Маленьке уточнення: ця додаткова Швидкість поширюється тільки на Разелварга, а не на всю команду, проте вона залишається навіть після переходу до наступного раунду або після того, як Герой помер та його оживили.

Клановий турнір та Особисті нагороди

Наступний Клановий турнір буде без Особистих нагород. 

На цьому ми закінчуємо наш Рейд дайджест! Гарних вам вихідних і побачимось за два тижні!


Views
15
Comments
1
Apr 7, 2023, 14:5904/07/23
Apr 7, 2023, 15:3204/07/23
08/22/17
2408

13 квітня... без ножа ріжете )