All Categories

Політика безпеки

Політика безпеки

Search
FlooCommunity Manager
Mar 21, 2023, 10:0803/21/23
02/04/22
641

Політика безпеки

Як захистити свій обліковий запис?

Найпростіший спосіб отримати неналежний доступ до вашого акаунту та особистої інформації - це отримати доступ до вашого облікового запису в соціальній мережі. Дотримуйтеся цих вказівок, щоб захистити свій обліковий запис.

  • Пам’ятайте, що жоден співробітник Plarium НІКОЛИ не запитуватиме пароль вашого облікового запису. Якщо хтось попросить у вас цю інформацію, видаючи себе за співробітника Plarium, не повідомляйте їм свою інформацію та негайно зверніться до служби підтримки Plarium.
  • Пропозиції, які стверджують, що надають «Безкоштовні ресурси», а потім запитують вашу інформацію для входу в соціальну мережу, є одним із найпоширеніших способів зламу облікових записів.
  • Регулярно змінюйте паролі та використовуйте комбінацію великих і малих літер, цифр і символів під час встановлення пароля.
  • Нікому не розголошуйте особисті дані чи особисту інформацію. Навіть якщо ви впевнені, що ваш мобільний пристрій, електронна пошта, профіль у соціальних мережах захищені, ви ніколи не можете бути впевнені, що інші люди зберігатимуть ваш логін і особисті дані належним чином.
  • Переконайтеся, що увімкнули безпечний перегляд в налаштуваннях вашого облікового запису соціальної мережі.
  • Багато пропозицій використовуються як засоби для встановлення шкідливого програмного забезпечення, вірусів, кейлоггерів та інш. Будьте обережні, коли маєте справу з будь-яким стороннім програмним забезпеченням або посиланнями.
  • Якщо ви занепокоєні або підозрюєте, що у вашому акаунті були зроблені несанкціоновані зміни - негайно зверніться до служби підтримки вашої соціальної мережі та/або Plarium.

Важлива примітка: безпека вашого облікового запису в соціальній мережі та облікового запису Plarium.com є виключно вашою відповідальністю як власника облікового запису, і Plarium не несе відповідальності за будь-які втрати чи збитки, понесені в результаті скомпрометованої інформації для входу або втручання третіх сторін.

Views
4
Comments
0
The topic is locked. You cannot post comments.