All Categories

Робота з вашими відгуками та пропозиціями в Discord

Робота з вашими відгуками та пропозиціями в Discord

Search
FlooCommunity Manager
Mar 17, 2023, 13:2403/17/23
02/04/22
641

Робота з вашими відгуками та пропозиціями в Discord

Привіт всім!

Друзі, ми точно знаємо наскільки важливо невпинно продовжувати збирати ваші відгуки, пропозиції та рекомендації щодо того, як можна покращити гру. Наша команда працює для гравців і саме ви допомагаєте нам в досягненні нашої кінцевої мети - зробити Mech Arena якомога цікавішою, красивішою та приємнішою для гри.

Тому ми хочемо скорегувати процес збору та обробки пропозицій, щоб зробити його більш ефективним. Тепер всі ваші пропозиції сконцентровані в одному каналі на нашому офіційному Discord сервері: https://discord.gg/mecharena

Будь ласка, не соромтеся залишати свої ідеї в будь-якому каналі на сервері за допомогою цієї простої команди !suggest.

NB! Переконайтеся, що ваша пропозиція є зрозумілою і лаконічною, щоб нашим модераторам було легше з нею працювати. Перш ніж публікувати ідею, переконайтеся, що ви проскролили трошки вгору та ознайомились принаймні з деякими з пропозицій, зроблених раніше, щоб не повторюватись. Наші модератори постійно збирають та фільтрують ці пропозиції. Потім ми передаємо їх нашим розробникам для подальшого розгляду та можливого впровадження.

Також не соромтеся використовувати наш канал #suggestions у розділі Game Discussion в Discord, щоб обговорити свої думки з іншими гравцями. Ми приносимо вибачення за можливі незручності, які може спричинити такий флоу, однак цей крок необхідний для того, щоб процес обробки ваших запитів був значно ефективнішим. 

Бажаємо всім успішних битв! 😍

i


Views
35
Comments
0
The topic is locked. You cannot post comments.