All Categories

Відповіді на найпопулярніші запитання щодо Нової Системи Прогресу

Відповіді на найпопулярніші запитання щодо Нової Системи Прогресу

❓🤔 Довгоочікувана Система Прогресу вже дуже скоро з’явиться в грі, тому ми продовжуємо розкривати деталі цього майбутнього нововведення. Отримавши велику кількість різних питань від нашого ком’юніті, ми склали список відповідей на найпоширеніші з них.

Дізнайтеся більше про Нову Систему Прогресу в цьому Q&A та повідомте нам, чи є у вас якісь ще питання у коментарях нижче ⬇️

1. Як працює Нова Система Прогресу

Ця Нова Система стане заміною звичайній Шкалі Прогресу та надасть можливість придбати будь-яких Мехів чи Зброю, що існують в грі.

Нова Система ділиться на 8 Рівнів, які мають відкриватися послідовно. Кожен з Рівнів налічує різноманітних Мехів та Зброю, яких ви можете придбати за Кредити, А-Коїни, або зробити покупку в додатку.

Ось як працює Нова Система:

  • Щоб відкрити новий Рівень, ви повинні накопичити певну кількість Зірок з попереднього Рівня. Наприклад, щоб відкрити Рівень III, вам потрібні Зірки Рівню II.
  • Зірки здобуваються шляхом отримання нових Мехів та Зброї, або підвищенням їх рангу.

Продовжуючи наведений вище приклад, щоб розблокувати Рівень III, вам потрібно придбати Мехів та Зброю з Рівня II, або підвищити ранг вже придбаних Мехів та Зброї з Рівня II, які вже є у вашому Інвентарі.

  • Підвищуючи ранг Меха чи Зброї, ви отримуєте одну Зірку. При придбанні Меха або Зброї, ви отримаєте кількість Зірок еквівалентну до рангу Меха чи Зброї на час придбання.

Наприклад, купуючи Zephyr 4 Рангу з Рівня V, ви отримаєте 4 Зірки V Рівня. При підвищенні Рангу Zephyr до 5, ви отримаєте 1 Зірку 5 Рівня.

Зверніть увагу, що ви не отримаєте Зірку, якщо ви максимально прокачаєте характеристики вашого Меха і його Ранг стане фіолетовим.

Чим далі ви просуваєтесь по Рівнях, тим більше Зірок вам потрібно для того, щоб відкрити кожний наступний Рівень. Пам’ятайте, що враховуються лише Зірки отримані у межах Рівню безпосередньо перед тим, який ви хочете розблокувати.

Наприклад, коли ви відкриєте Рівень III, Зірки Рівню II не стануть вам в нагоді для просування до Рівня IV, адже будуть враховуватися лише Зірки Рівня III.

Навіть якщо ви ще не відкрили Рівень, ви маєте змогу купити Меха чи Зброю з нього користуючись Пропозиціями Магазину, або виграти цей контент як Нагороду) з Подій. Пам’ятайте, що у такому випадку Рівень все ще залишиться невідкритим, навіть якщо ви вже маєте якийсь контент з нього. Таким чином, ви маєте змогу використовувати певного Меха чи Зброю, якими ви вже володієте, однак все інше з цього Рівня ще залишатиметься недоступним.

2. Чи є вже якась назва у Нової Системи?

Нова Система Прогресу має назву Market та доступна через кнопку “Gear Hub” у вашому Ангарі. Заходячи в “Gear Hub”, ви побачите вкладки  Market та вашого Інвентарю. Перейшовши до вкладки Market, ви знайдете всі Рівні, а також Мехів й Зброю, що належать до кожного з них.

3. Коли очікується реліз Нової Системи Прогресу?

Як вже зазначалося у Mech & Weapon Grade Update Q&A, нова система з’явиться в грі через декілька місяців після Grade Update.

Спочатку ми проведемо поетапне тестування цієї системи, перш ніж випустити її для всіх гравців.

4. Яким чином мій наявний внутрішньоігровий прогрес перенесеться до Нової Системи?

Усі Мехи та Зброя, яких ви вже придбали, залишаться у вашому Інвентарі та будуть доступні для використання як і раніше. Те, які самі Рівні будуть відкриті вам у Новій Системі, залежатиме від Мехів та Зброї, яких ви маєте, а також їх Рангу та до якого Рівня вони належать.

Майте на увазі наступні моменти: 

  • Усі ваші Мехи та Зброя належатимуть до певного Рівня. Ви зможете ними користуватися, але Рівні вище за той, у якому ви наразі знаходитесь, залишатимуться закритими до того часу, коли ви накопичете достатню кількість Зірок.
  • Всі Мехи та Зброя, яких ви ще не маєте, будуть доступні у Новій Системі. Ви зможете придбати їх, коли відкриєте необхідний Рівень.

5. Яка мета переходу від Шкали Прогресу до Нової Системи? Головною причиною цієї зміни було надання можливості всім гравцям доступу до придбання всіх Мехів та Зброї в грі.

Просте розширення Шкали Прогресу та введення до нього нового контенту не вирішило б проблему, адже ця механіка передбачає лише відкриття доступу до більш потужних Мехів та Зброї.

Однак випускаючи новий контент у грі, досить часто ми маємо намір саме розширити варіативність геймплею, а не лише додати щось сильніше.

Як варіант, ми могли б додавати новий контент до різних проміжків Шкали Прогресу, а не тільки до його кінця. Однак, такий підхід вимагає перероблення усієї Шкали Прогресу з релізом кожного нового Меха чи Зброї, що є занадто непрактичним.

Отже, ми вирішили створити Нову Систему, яка надає поступовий доступ до всіх Мехів та Зброї в грі.

Ми сподіваємося, що це нововведення забезпечить послідовну та інтуїтивно зрозумілу систематизацію усього контенту Mech Arena, особливо що стосується Категорій та Типів Зброї, а також підкреслить різноманітність доступних у кожному Рівні варіантів для прозорішого просування в грі.

6. То Нова Система Прогресу надасть доступ до КОЖНОГО Меха та Зброї в грі?

Кожен Мех та Зброя будуть доступні у Новій Системі після її релізу, окрім Cryo Javelin 6, отримання якого передбачає запрошення 3 друзів до гри та досягнення ними Дивізіона 1. Однак Cryo Javelin 6 з’явиться в Маркеті та при його отриманні чи підвищенні Рангу, вам будуть нараховані Зірки Рівня.

Всі інші Мехи та Зброя в Маркеті можуть бути придбані за Кредити, А-Коїни, або в інших випадках за покупку в додатку.

7. Чи буде Нова Система Прогресу містити Пілотів та Імпланти?

Ні. Нова Система призначена лише для Мехів і Зброї.

Ви зможете придбати Пілотів та Імплантів звичайними та вже знайомими вам способами, наприклад отримавши як Нагороду в Гонитві за Скринями, Плей-оф Подіях, чи Дербі Івенти. Ви також можете придбати Пілотів за Кредити чи А-Коїни. У свою чергу, Імпланти можна буде отримати за Кредити або А-Коїни у Магазині та в Імплант-контейнерах.

8. Тепер, коли Panther та Killshot стали Епічними Мехами, наскільки складно буде їх отримати згідно з Новою Системою?

Panther та Killshot будуть розміщуватись у Новій Системі Прогресу згідно з їх Рідкістю та Силою. Оскільки вони входять до 40% найпотужніших Мехів у грі, ці Мехи будуть розподілені за Рівнями відповідно.

9. Що буде зі Шкалою Прогресу?

Як ми вже згадували в нашому недавньому відео на YouTube, усі Мехи та Зброя будуть перенесені зі Шкали Прогресу до Нової Системи. Ви матимете змогу отримувати Ресурси, Контейнери та Бустери зі Шкали Прогресу як і раніше, однак ми досі вирішуємо чим саме заповнити “прогалини”, залишені Мехами та Зброєю перенесеними до Нової Системи.

10. Як Нова Система Прогресу вплине на випадіння Блупринтів?

Згідно з введенням Нової Системи, Контейнери видаватимуть Блупрінти лише у межах Рівнів, які ви відкрили. Також, з них випадатимуть Блупрінти для будь-яких інших Мехів чи Зброї, які є у вас в Інвентарі незалежно від того, яким чином ви їх придбали (через Шкалу Прогресу, як Нагороду в Івенті, чи через Пропозиції Магазину).

11. З додаванням нового контенту в гру, чи збільшиться кількість Зірок, необхідних для розблокування Рівнів?

Наразі ми не передбачаємо збільшення кількості Зірок, необхідної для розблокування Рівнів, навіть якщо до них буде додано більше Мехів і Зброї. Ми розглядаємо додавання нового контенту до Рівнів як можливість урізноманітнити гру, а не спосіб для її ускладнення чи витрачання часу на досягнення прогресу.


i


 

Views
28
Comments
0
Apr 19, 2023, 13:4604/19/23